Sigurnosne kamere

  Danas postoji veliki izbor opcija zaštitnih kamera. Ako želite uključiti elektroničke kamere za nadzor u svoj sustav zaštite kuće, možda ćete biti malo preopterećeni među ponuđenim izborima. Unatoč tome, uz malo istraživanja sigurno ćete moći pronaći sigurnosne kamere koje savršeno odgovaraju vašim okolnostima.

  Bilo da tražite kamere za nadzor stanova ili sigurnosne kamere za svoju uslugu, poželjet ćete pogledati sve mogućnosti i napraviti informirani izbor.

  Prvo ćete se odlučiti između sigurnosnih kamera sa žicom i elektronskih kamera za bežičnu zaštitu. Obje vrste imaju svoje prednosti i negativne strane. Žičane kamere općenito imaju dodatnu sigurnu vezu s napravom za snimanje i teže ih je prekinuti. Međutim, oni moraju biti ožičeni u vašem domu ili uredu. To obično znači da ste ostali pri tome kada ste stvarno odabrali njihov položaj. Osim toga, možda neće biti moguće ožičiti kamere u svim područjima. bosch perilica posuđa mogu se postaviti praktički bilo gdje i po potrebi se mogu prilično lako premjestiti. Međutim, postoji mogućnost da se njihov signal povremeno prekine.

  Izbor mjesta za postavljanje kamera također je važan. Želite li da snimaju sve što se događa, unutar i izvan vašeg stambenog ili poslovnog prostora? Postoji li specifično područje koje je meta vandalizma? Želite li da funkcioniraju kao vidljivo sredstvo odvraćanja od kriminalnih aktivnosti ili biste umjesto toga dali da snimaju video vrpce iz skrivenijeg područja? Položaj vaših kamera sigurno će odrediti veliku količinu u smislu koje vrste sigurnosnih elektroničkih kamera trebate.

  Također ćete morati odlučiti želite li crno-bijele nadzorne kamere ili one u boji. Crno-bijele kamere obično su jeftinije od kamera s punom zaštitom u boji. Dobri su za opću upotrebu, a također mogu vidjeti respektabilnu količinu informacija. Crno-bijele video kamere obično bolje rade navečer nego bosch masina za ves. Video kamere u boji su korisnije u određivanju sitnih detalja kao što je boja majice osobe koja je stvarno provalila u vaš posjed. Oni zahtijevaju da svjetlo ipak radi. Korištenje kamera u boji noću zasigurno će dovesti do snimanja samo crnog zaslona. Neke kamere mogu se prebacivati između boja i crno-bijele ovisno o problemima s osvjetljenjem.

  Također imajte na umu da ako namjeravate snimati u situacijama sa smanjenim osvjetljenjem, morate to imati na umu kada instalirate svoje nadzorne kamere. Ne vide sve sigurnosne elektroničke kamere dobro u mraku. Jednostavan način da riješite ovaj problem i svojoj stambenoj nekretnini pružite dodatnu zaštitu je da postavite svjetla na područja gdje vaše sigurnosne kamere snimaju. Ne samo da će vam ovo ponuditi kvalitetniji video zapis, već će također odvratiti prekršitelje zakona koji često rade pod okriljem mraka. Tu su i infracrvene sigurnosne kamere za snimanje u mračnim uvjetima. Ovo bi moglo biti korisno ako nemate drugog izbora nego snimati u tamnom prostoru. Neke nadzorne video kamere imaju “večernji način rada” koji im omogućuje automatski prijelaz na infracrveno snimanje kada je to potrebno.